Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده‌ها 0
  • تازه‌ها
  • دوست‌داشتنی‌ها
  • کاربران
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo
  1. نوری که باهم ساختیم
  2. سنگر اقتصادی
  3. میز کار اشتراکی
  4. دوره‌های آموزشی مفید

دوره‌های آموزشی مفید

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده میز کار اشتراکی
19 دیدگاه‌ها 1 کاربران 204 بازدیدها 1 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MiroM آفلاین
    MiroM آفلاین
    Miro
    فانوس
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Miro انجام شده

دوره دومی که معرفی میکنم ، مخصوص کسانی هست که علاقمند حل مسأله و ورود به صنعت مشاوره مدیریت هستند. اگر به این صنعت علاقمند باشید شرکت مکنزی رو میشناسید ، یکی از بزرگترین شرکت‌های مشاوره مدیریت در جهان ، حالا این شرکت چند سالی هست ( حدود هفت سال) که در راستای مسئولیت اجتماعی خودش، برای یکسری از کشورها ( عمدتا کشورهای حاشیه خلیج فارس بود زمان ما ولی الان می‌دونم آفریقا. و کانادا هم اضافه شده ) دوره تخصصی خودش رو با اساتیدی که خودشون از مشاوران برتر مکنزی در سراسر جهان هستند ، به رایگان برگزار می‌کنه ...
    من و همکارم همون دوره‌های اول رفتیم ، دید خیلی خوبی بهمون داده بود برای پیشبرد کارها در این صنعت ، کافیه زبان انگلیسی نرمال داشته باشید صحبت ها اصلا اصلا به گونه ای نیست که اگر سطح زبان معمولی دارید اذیت بشین، اگر دنبال یک دوره رایگان و معتبر هستید که بعداً بتونین داخل رزومه بین المللی خودتون هم مطرح کنید و هم فراگیری اصولی موارد مسائل سازمانی رو به صورت انیمیشن و ویدیوهای حرفه‌ای ببینید این دوره بهتون کمک می‌کنه ...
    از توسعه مهارت‌های حرفه‌ای، حل مسئله، ارتباطات، رهبری و حتی آشنایی با AI،

این برنامه توسط McKinsey & Company ارائه شده و کاملاً رایگانه... واقعا نیازی نیست برای ورود به صنعت مشاوره هزینه‌های زیاد بپردازید ( زیاد عمیق نمیشم ولی اگر نیازی بود دقیق تر بگم بهتون دایرکت بپرسید)

این دوره حدود ۱۰ هفته طول می‌کشه و به طور میانگین فقط ۲ ساعت در هفته زمان نیاز دارین... بعد از اتمام دوره هم یک Digital Badge دریافت می‌کنین و به شبکه جهانی فارغ‌التحصیلان Forward اضافه میشین ، پروژه هم بین‌المللی هست و هم تیمی‌های بین المللی و حل Case کاملا از شرکت‌های خارجی خواهید داشت.

چیزهایی که داخل برنامه یاد می‌گیرید:

• Problem Solving و تفکر ساختاریافته
    • Communication & Storytelling
    • Relationship Building
    • Adaptability & Resilience
    • Digital & AI Essentials
    • مهارت‌های مورد نیاز محیط کار مدرن و آینده شغلی

این برنامه تاکنون صدها هزار شرکت‌کننده از بیش از ۱۳۰ کشور داشته و آمارهای منتشرشده توسط McKinsey هم جالب هستند؛

۹۹٪ فارغ‌التحصیلان آن را به دیگران توصیه کرده‌اند و ۶۵٪ از شرکت‌کنندگان ظرف چند ماه پس از پایان دوره رشد شغلی را تجربه کرده‌اند.

اگر قصد ثبت‌نام دارید، موقع اپلای می‌توانید از کد معرف من هم استفاده کنین

چون ظرفیت هر دوره محدود هست، خود McKinsey Alumni یکسری کد به فارغ‌التحصیلان این دوره به صورت اختصاصی میده هر سال که دعوت کنند دوستانشون رو ... و استفاده از کد معرف می‌تواند به پرونده شما کمک کنه... همچنین خود McKinsey امکان ثبت کدهای ارجاع را در فرآیند ثبت‌نام در نظر گرفته ...
    اگر دانشجو هستید، اوایل مسیر حرفه‌ای خودتان هستید، یا حتی چند سال سابقه کار دارید( بهتره زیر پنج سال باشید ) خیلی مفیده ...

این کد معرف من هست میتونین استفاده کنین 💜

23HN134638

موضوع مهم :

حتما حتما با VPN لینک رو باز کنید .
    در طول ثبت نام به هیچ وجه نامی از کشور ایران نیارید چون تحریم هستیم متاسفانه ریجکت میشه پرونده .

بهتر هست ترکیه یا امارات رو داخل کشور ثبت نامی بزنید ( اگر امارات بزنید بعدا اگر نیاز بود مدرک شغلی برای دوره Advanced این شرکت ارائه بدید ( چون میخواد در مراحل بعد که قبول بشید مرحله اول رو ) من براتون اوکی میکنم )

موقع ثبت نام حتی اگر بالای پنج سال سابقه کار دارید، بزنید زیر پنج سال ( این دوره برای تلنت ها هست و قانونشون این هست زیر پنج سال سابقه کار داشته باشید )

موفق باشید 💜

https://www.mckinsey.org/our-programs/forward/overview

راستی این دوره هر سال دو بار برگزار میشه ( تا جایی که یادمه) باز سایت رو چک کنید .

وقتی خواستید دوره رو بگذرونید ، در حین گذراندن دوره حتما VPN وصل باشید ( حساس هستند روی این موضوع و وسط دوره ممکنه یهو بخاطر آی پی ایران بن بشین)

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • MiroM آفلاین
      MiroM آفلاین
      Miro
      فانوس

خب ، سومین مجموعه دوره ای که خودم واقعا ازش راضی بودم ، Data quest هست ...

اگه دنبال یادگیری Data Science، Data Analytics، Data Engineering یا حتی AI Engineering هستید، یکی از پلتفرم‌هایی که کمتر از چیزی که باید درباره‌اش صحبت میشه حقیقتا Dataquest هست...

چیزی که Dataquest رو از خیلی از پلتفرم‌ها متمایز می‌کنه اینه که تمرکزش روی «یادگیری با انجام دادن» هست یعنی به جای اینکه ساعت‌ها ویدئو ببینید، از همون ابتدا با کدنویسی، تمرین‌های تعاملی و پروژه‌های واقعی جلو می‌بره آموزش رو و واقعا جذابه ...

نکته‌ای که من در Dataquest دوست دارم، ساختار مسیرهای یادگیری هست... به جای اینکه بین صدها دوره مختلف سردرگم باشیم ، مسیرهای شغلی مشخصی داشت که حداقل به من کمک کرد از سطح مبتدی تا آمادگی برای ورود به بازار کار کلی مفید باشه برام ...

برخی از Career Pathهای اصلی که داره شامل موارد زیر هست:

• Data Scientist (Python)
      • Data Analyst (Python)
      • Data Engineer (Python)
      • AI Engineer (Python)
      • Business Analyst (Power BI)
      • Business Analyst (Tableau)
      • Junior Data Analyst (Excel + SQL)
      • Data Analyst (R)

مهارت‌هایی که در این مسیرها یاد می‌گیرین شامل:

• Python
      • SQL
      • Data Analysis
      • Machine Learning
      • AI Engineering و LLMها
      • Power BI
      • Tableau
      • Cloud Computing
      • Data Engineering Tools

از نظر سبک آموزش هم اگه از اون دسته آدم‌هایی هستید که با پروژه و تمرین بهتر یاد می‌گیرید تا تماشای ویدئوهای طولانی، احتمالاً با Dataquest ارتباط خوبی برقرار می‌کنین...
      به نظر من Dataquest، 365 Data Science و McKinsey Forward سه منبع خیلی خوب هستند که هر کدوم از زاویه متفاوتی می‌تونه بهتون کمک کنه :

McKinsey Forward برای مهارت‌های حرفه‌ای، حل مسئله، ارتباطات و آمادگی شغلی

365 Data Science برای مسیرهای جامع Data و AI

Dataquest برای یادگیری عملی و پروژه‌محور با تمرکز روی کدنویسی و اجرای واقعی

سعی میکنم یک لیست خوب از بهترین منابع یادگیری رایگانی که خودم تجربه داشتم رو اینجا به اشتراک بذارم ولی اگه شما هم دوره مناسبی دیدید بگین تا آشنا بشیم 💜

https://www.dataquest.io/

1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • MiroM آفلاین
        MiroM آفلاین
        Miro
        فانوس
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

خب بریم به سراغ چهارمین منبع ، اگه دنبال یک پلتفرم خوب برای یادگیری مهارت های حوزه تکنولوژی هستید، Simplilearn رو هم بررسی کنید...

دوره‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف مثل AI، Data Science، Machine Learning، Cloud، Cybersecurity، DevOps، Project Management، Digital Marketing و ... داره که اغلب رایگان هم نیست اما دوره‌های رایگانی که من ازش گذروندم بنظرم خوب بود ، هم اینکه خیلی وقت ها دوست دارین زمان‌های فراغت یا وقتی گوشی موبایل دستتون هست دوره هم بگذرونید ( خودم خیلی شخصا اینجوری هستم ) بین کار یا تو جاده حتی بین سفر یا تو مسیرهای ترافیک ...

بیشتر دوره‌های جامع و Bootcampهای Simplilearn پولی هستند، اما یک بخش رایگان هم داره که شامل دوره‌های مقدماتی و SkillUp Program می‌شه....که خب همین خیلی خوبه ..‌

چند تا از حوزه‌هایی که می‌تونید یاد بگیرید:

• Artificial Intelligence & Generative AI
        • Data Science & Business Analytics
        • Machine Learning
        • Cloud Computing (AWS, Azure, GCP)
        • Cybersecurity
        • DevOps
        • Project Management
        • Digital Marketing
        • Product Management

اگر هدفتون یادگیری رایگانه، حتماً بخش Free Courses / SkillUp رو ببینید...
        اگر هم بعداً خواستید عمیق‌تر وارد یک حوزه بشید، بوت کمپ داره ( غیر رایگان هست حالا از جاهای دیگه میشه دید )

https://www.simplilearn.com/

نکته : با وی پی ان حتما باز کنید 🙂 تحریمیم

موفق باشین 💜

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • MiroM آفلاین
          MiroM آفلاین
          Miro
          فانوس

موضوع بعدی که ممکنه براتون مفید باشه ، اگر از دنبال کنندگان هیوبرمن هستید ، Andrew Huberman

یک ابزار خیلی جالب هم راه‌اندازی شده که فکر می‌کنم برای خیلی‌ها کاربردی باشه...💜

اسم این ابزار
          Ask Huberman Lab هست
          و در واقع یک هوش مصنوعی مبتنی بر محتوای Huberman Lab هستش ... به جای اینکه بین صدها ساعت پادکست و ویدئو بگردید، میتونین سؤالاتتون رو مستقیم بپرسید و پاسخ رو بر اساس صحبت‌های خود دکتر هیوبرمن و مهمان‌های پادکست، همراه با ارجاع به اپیزودهای مرتبط دریافت کنید.
          مثلاً میتونین سؤال‌هایی مثل این بپرسید:

بهترین استراتژی برای بهبود خواب رو به من بگو
          برای افزایش تمرکز چه توصیه‌هایی وجود داره؟
          درباره فستینگ، کافئین یا مکمل‌ها چه پیشنهادی داری؟
          آخرین اپیزودها درباره چه موضوعی هستند؟
          نکته‌ای که برای من جذاب بود این است که این ابزار مثل یک ChatGPT عمومی جواب نمیده...
          بلکه پاسخش کاملا از آرشیو Huberman Lab استخراج میشه و معمولاً منبع و اپیزود مرتبط رو هم میگه که اگه دوست داشتین ویدیو یا پادکست رو مطالعه کنید ...

امیدوارم مفید باشه 💜

https://ai.hubermanlab.com

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • MiroM آفلاین
            MiroM آفلاین
            Miro
            فانوس

یک منبع مهم همیشه اندرو ان جی هست ...اگه هیچ پیش زمینه ای از دنیای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ندارید یا نقطه شروع رو نمی‌دونین کجا باید باشه به نظرم هنوز هم یکی از بهترین نقطه‌های شروع، دوره‌های Andrew Ng در Coursera هست... ( هم میشه دوره رو رایگان ببینید و هم میشه درخواست بازشدن دوره رایگان رو با Financial Aid بدید ( می‌نویسم چطور درخواست بدین توی یک تاپیک جدا)

شاید خیلی از منابع جدیدتر اومده باشن، اما این دوره‌ها هنوز جزو استانداردترین منابع آموزشی دنیا محسوب میشن و افراد زیادی مسیرشون رو از همین‌جا شروع کردن...

اگه روزی فقط ۳۰ دقیقه زمان بذارید، بعد از چند ماه واقعاً تفاوت سطح دانشتون رو احساس می‌کنید...

اگه تازه‌کار هستید، این دوره رو پیشنهاد می‌کنم:

Machine Learning by Andrew Ng

https://www.coursera.org/learn/machine-learning

اگه با مفاهیم پایه آشنا هستید و میخواین وارد Deep Learning بشین، این مسیر کمک می‌کنه :

Neural Networks and Deep Learning

https://www.coursera.org/learn/neural-networks-deep-learning

چند نکته که شاید به دردتون بخوره:

• اگر هدفتون فقط یادگیریه، می‌تونید از گزینه Audit استفاده کنید و محتوای دوره رو رایگان و بدون مدرک ببینید...
            • اگه به گواهینامه نیاز دارید و شرایط پرداخت ندارین، یک گزینه هست برای Financial Aid که در بسیاری از موارد، Coursera هزینه دوره رو برای متقاضیان واجد شرایط پوشش میده( واقعا این کار رو شخصا انجام دادم دوره ها و مدارک باز شده ، حالا نمی‌دونم الان هم همینطور هست یا نه ولی تست کنید مسیری که میگم شاید این روزها هم جواب بده ، من تجاربی که میگم برای هفت سال قبل هست )
            • اگه زبان انگلیسی براتون سخته، زیرنویس انگلیسی و متن کامل درس‌ها داخل خود دوره وجود داره میتونین حتی اگه با انگلیسی بودنش مشکل داشتید موارد رو به هوش مصنوعی بفرستید ترجمه کنه براتون ...

به نظر من هنوز هم دوره های Andrew Ng جزو منابعیه که هر کسی بخواد به‌صورت اصولی وارد دنیای AI و Machine Learning بشه، ارزش وقت گذاشتن رو دارن...

اگه شما هم منبع یا دوره خوبی می‌شناسید، خوشحال میشم معرفی کنید تا همه استفاده کنند 💜💜💜

MiroM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • MiroM Miro

یک منبع مهم همیشه اندرو ان جی هست ...اگه هیچ پیش زمینه ای از دنیای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ندارید یا نقطه شروع رو نمی‌دونین کجا باید باشه به نظرم هنوز هم یکی از بهترین نقطه‌های شروع، دوره‌های Andrew Ng در Coursera هست... ( هم میشه دوره رو رایگان ببینید و هم میشه درخواست بازشدن دوره رایگان رو با Financial Aid بدید ( می‌نویسم چطور درخواست بدین توی یک تاپیک جدا)

شاید خیلی از منابع جدیدتر اومده باشن، اما این دوره‌ها هنوز جزو استانداردترین منابع آموزشی دنیا محسوب میشن و افراد زیادی مسیرشون رو از همین‌جا شروع کردن...

اگه روزی فقط ۳۰ دقیقه زمان بذارید، بعد از چند ماه واقعاً تفاوت سطح دانشتون رو احساس می‌کنید...

اگه تازه‌کار هستید، این دوره رو پیشنهاد می‌کنم:

Machine Learning by Andrew Ng

https://www.coursera.org/learn/machine-learning

اگه با مفاهیم پایه آشنا هستید و میخواین وارد Deep Learning بشین، این مسیر کمک می‌کنه :

Neural Networks and Deep Learning

https://www.coursera.org/learn/neural-networks-deep-learning

چند نکته که شاید به دردتون بخوره:

• اگر هدفتون فقط یادگیریه، می‌تونید از گزینه Audit استفاده کنید و محتوای دوره رو رایگان و بدون مدرک ببینید...
              • اگه به گواهینامه نیاز دارید و شرایط پرداخت ندارین، یک گزینه هست برای Financial Aid که در بسیاری از موارد، Coursera هزینه دوره رو برای متقاضیان واجد شرایط پوشش میده( واقعا این کار رو شخصا انجام دادم دوره ها و مدارک باز شده ، حالا نمی‌دونم الان هم همینطور هست یا نه ولی تست کنید مسیری که میگم شاید این روزها هم جواب بده ، من تجاربی که میگم برای هفت سال قبل هست )
              • اگه زبان انگلیسی براتون سخته، زیرنویس انگلیسی و متن کامل درس‌ها داخل خود دوره وجود داره میتونین حتی اگه با انگلیسی بودنش مشکل داشتید موارد رو به هوش مصنوعی بفرستید ترجمه کنه براتون ...

به نظر من هنوز هم دوره های Andrew Ng جزو منابعیه که هر کسی بخواد به‌صورت اصولی وارد دنیای AI و Machine Learning بشه، ارزش وقت گذاشتن رو دارن...

اگه شما هم منبع یا دوره خوبی می‌شناسید، خوشحال میشم معرفی کنید تا همه استفاده کنند 💜💜💜

MiroM آفلاین
              MiroM آفلاین
              Miro
              فانوس

https://zoomusers.com/topic/1894/راهنمای-چگونگی-استفاده-از-financial-aid-دوره-های-coursera

راهنمای چگونگی استفاده از Financial Aid دوره های کورسرا

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • MiroM آفلاین
                MiroM آفلاین
                Miro
                فانوس

https://t.me/sharifizarchi

دوستان اگه خواستین از پایه هوش مصنوعی یاد بگیرین ، این کانال دکتر شریفی زارچی هست که استاد خود ما هم بودن تو شریف و واقعا خوب درس میدن ( به پای جادی نمی‌رسه از لحاظ روانی تدریس ولی خب ... مسلط هست ) رایگان داخل یوتیوبشون هم هست جلسات 💜✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • MiroM آفلاین
                  MiroM آفلاین
                  Miro
                  فانوس

دوره‌های رایگان یونیسف به صورت آنلاین در سراسر جهان :

بدون شهریه
                  آموزش کاملاً آنلاین
                  قالب مطالعه خودآموز
                  گواهینامه‌های دیجیتال برای بسیاری از دوره‌ها موجود است.
                  آموزش از هر کشوری قابل دسترسی است.

برنامه‌ای انعطاف‌پذیر برای دانشجویان و متخصصان شاغل
                  فرصت کسب مدارک توسعه حرفه‌ای با برند یونیسف
                  دسترسی به مطالب آموزشی بشردوستانه و توسعه‌محور تهیه شده توسط متخصصان جهانی

شرایط لازم

دانشجویان دانشگاه
                  فارغ التحصیلان
                  متقاضیان بورسیه بین‌المللی
                  کارکنان سازمان‌های مردم‌نهاد
                  معلمان و مربیان
                  محققان
                  رهبران جوانان
                  داوطلبان
                  فعالان بشردوستانه
                  مقامات دولتی
                  متخصصانی که به دنبال توسعه شغلی هستند
                  هر کسی که به توسعه جهانی و حقوق کودک علاقه‌مند باشد.

https://scholarshipunion.com/unicef-free-courses-2026-global/

youthforchange7 دوره‌های رایگان یونیسف 2026 در سطح جهانی | کاملاً تأمین مالی شده

وب سایت رسمی :

https://agora.unicef.org/local/catalogue/index.php

💜

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • MiroM آفلاین
                    MiroM آفلاین
                    Miro
                    فانوس

Google Summer of Code (GSoC)

اگر برنامه‌نویس هستین یا Google Summer of Code یکی از بهترین برنامه‌های بین‌المللی برای کسب تجربه هست ...
                    در این برنامه روی پروژه‌های اوپن سورس با راهنمایی منتورهای حرفه‌ای کار می‌کنین و در صورت پذیرش، کمک‌هزینه مالی هم دریافت می‌کنید .

متقاضیان ایرانی نیز در سال‌های گذشته در این برنامه شرکت کردند، البته لازم است شرایط دوره جدید رو خودتون هم بررسی کنید.

اطلاعات بیشتر:

https://summerofcode.withgoogle.com

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • MiroM آفلاین
                      MiroM آفلاین
                      Miro
                      فانوس

🎓 رایگان از سازمان ملل آموزش ببینید و گواهی رسمی FAO دریافت کنید!

اگر به دنبال دوره‌های آموزشی رایگان و معتبر بین‌المللی هستید، FAO eLearning Academy یکی از بهترین گزینه‌هاست.

این آکادمی آموزشی متعلق به سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) است و صدها دوره آنلاین رایگان را در اختیار علاقه‌مندان از سراسر جهان قرار می‌دهد.

📚 موضوعات دوره‌ها شامل:

🌱 کشاورزی و امنیت غذایی
                      🌍 توسعه پایدار (SDGs)
                      🌦️ تغییرات اقلیمی
                      💧 مدیریت منابع آب
                      🥗 تغذیه و سلامت
                      ♻️ محیط‌زیست
                      🌾 توسعه روستایی
                      🤝 سیاست‌گذاری و توسعه بین‌الملل
                      و ده‌ها موضوع تخصصی دیگر.

✨ مزایای دوره‌ها:
                      ✅ کاملاً رایگان
                      ✅ آنلاین و خودآموز (Self-paced)
                      ✅ مناسب برای شرکت‌کنندگان از سراسر جهان، از جمله ایران
                      ✅ دریافت گواهی رسمی FAO پس از قبولی در آزمون
                      ✅ دریافت Digital Badge برای استفاده در رزومه و LinkedIn

نکته جالب اینکه برخی از مسابقات و برنامه‌های بین‌المللی FAO، مانند FAO Global Youth Contest، داشتن گواهی این آکادمی را به‌عنوان یکی از شرایط شرکت در نظر می‌گیرند.

🔗 شروع دوره‌ها:

https://www.fao.org/interactive/elearning-academy/en/

Screenshot_2026-07-03-12-42-46-875_com.android.chrome.jpg

scena-1-b7ee5b33.mp4

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      🙏
                      2
                      • MiroM آفلاین
                        MiroM آفلاین
                        Miro
                        فانوس

دوره بعدی که معرفی میکنم چندین سال پیش خودم گذروندم و اگر دختر هستید این وب سایت آموزشی مخصوص شماست و آموزش رایگان هست .

👩‍💻 برنامه‌نویسی با SheCodes

اگر همیشه دوست داشتید وارد دنیای برنامه‌نویسی شوید اما نمی‌دانستید از کجا شروع کنید، SheCodes یکی از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های آموزشی برای یادگیری کدنویسی است که به‌طور ویژه برای زنان طراحی شده است. این پلتفرم تاکنون به بیش از ۲۵۰ هزار نفر در کشورهای مختلف آموزش داده است.

📚 در SheCodes می‌توانید مهارت‌هایی مانند:

• HTML، CSS و JavaScript
                        • Python
                        • React
                        • Git و GitHub
                        • طراحی وب واکنش‌گرا (Responsive Design)
                        • استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در برنامه‌نویسی

را به‌صورت پروژه‌محور یاد بگیرید و در پایان هر دوره، پروژه‌های واقعی برای نمونه‌کار (Portfolio) و گواهی پایان دوره دریافت کنید.

✨ مزایای SheCodes:
                        ✅ مناسب برای افراد مبتدی
                        ✅ آموزش آنلاین و انعطاف‌پذیر
                        ✅ انجام پروژه‌های واقعی برای تقویت رزومه
                        ✅ دریافت گواهی پایان دوره
                        ✅ امکان شرکت در کلاس مقدماتی رایگان ۶۰ دقیقه‌ای برای آشنایی با دوره‌ها، بدون نیاز به پرداخت هزینه.

🎓 همچنین SheCodes برای دانشجویان، افراد جویای کار و برخی متقاضیان از کشورهای در حال توسعه تخفیف‌ها و برنامه‌های حمایتی ارائه می‌دهد. شرایط این حمایت‌ها در وب‌سایت رسمی قابل مشاهده است.

🔗 وب‌سایت رسمی:
                        https://www.shecodes.io/

.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • MiroM آفلاین
                          MiroM آفلاین
                          Miro
                          فانوس

🇩🇪 آلمانی را رایگان با Deutsche Welle (DW) یاد بگیرید!

اگر قصد مهاجرت، ادامه تحصیل، کار یا زندگی در آلمان را دارید، یکی از بهترین منابع رایگان برای یادگیری زبان آلمانی، DW Learn German است.

این پلتفرم آموزشی که توسط رسانه بین‌المللی Deutsche Welle (DW) ارائه شده، دوره‌های آنلاین رایگان را از سطح A1 تا C1 در اختیار زبان‌آموزان قرار می‌دهد.

📚 امکانات این پلتفرم:
                          ✅ دوره‌های رایگان از A1 تا C1
                          ✅ تعیین سطح (Placement Test)
                          ✅ آموزش از طریق ویدئو، پادکست و داستان‌های تعاملی مانند Nicos Weg
                          ✅ تمرین‌های تعاملی واژگان، گرامر، شنیداری و نوشتاری
                          ✅ مناسب برای یادگیری خودآموز (Self-paced)
                          ✅ اپلیکیشن موبایل برای Android و iOS نیز در دسترس است.

🌍 این دوره‌ها برای زبان‌آموزان سراسر جهان، از جمله ایرانیان، قابل استفاده هستند و هیچ هزینه‌ای برای استفاده از محتوای آموزشی دریافت نمی‌شود. همچنین در انجمن‌های یادگیری زبان، بسیاری از زبان‌آموزان DW Learn German را یکی از بهترین منابع رایگان برای رسیدن به سطح B1 می‌دانند، هرچند توصیه می‌کنند آن را در کنار منابع دیگر نیز استفاده کنید.

🔗 شروع یادگیری:
                          https://learngerman.dw.com/en/learn-german/s-9528

اگر یادگیری زبان آلمانی را در برنامه خود دارید، این پلتفرم می‌تواند یکی از بهترین نقطه‌های شروع باشد. 🇩🇪📖

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • MiroM آفلاین
                            MiroM آفلاین
                            Miro
                            فانوس

سلام دوستان 💜 بریم به سراغ یک معرفی دوره‌ی دیگه که چند سال پیش خودم گذروندم دوره‌هاشون رو و چون می‌دونم از ایران هم رایگان میتونین ثبت نام کنید و مشکلی نیست و مدرک هم داده میشه بهتون معرفی میکنم ، فقط یادتون باشه حتما برای دیدن دوره از VPN استفاده کنید ، امکان بارگذاری Digital Badge رو داخل لینکدین هم خواهید داشت.

🚀 بیش از ۱۰۰۰ دوره رایگان از IBM SkillsBuild + گواهی رسمی IBM

اگر به دنبال یادگیری مهارت‌های روز دنیا و تقویت رزومه خود هستید، IBM SkillsBuild یکی از بهترین پلتفرم‌های آموزشی رایگان است.

این پلتفرم صدها دوره و مسیر یادگیری (Learning Path) را در حوزه‌های پرتقاضای بازار کار ارائه می‌دهد و برای بسیاری از دوره‌ها، پس از اتمام موفق، Digital Badge رسمی IBM صادر می‌کند که می‌توانید در رزومه و LinkedIn خود استفاده کنید.

📚 برخی از محبوب‌ترین حوزه‌های آموزشی:

🤖 هوش مصنوعی (AI)

• AI Literacy
                            • Generative AI
                            • Prompt Engineering
                            • Large Language Models (LLMs)

📊 علم داده و تحلیل داده

• Data Science
                            • Data Analytics
                            • Data Visualization

🔐 امنیت سایبری

• Cybersecurity Fundamentals
                            • Threat Intelligence
                            • Security Operations

☁️ رایانش ابری (Cloud Computing)

• Cloud Fundamentals
                            • Hybrid Cloud
                            • Containers & Kubernetes

💻 توسعه نرم‌افزار

• Web Development
                            • UX Design
                            • IT Support
                            • Quantum Computing

📈 مدیریت و کسب‌وکار

• Agile
                            • Design Thinking
                            • Project Management
                            • Professional Skills

🌱 پایداری و ESG

• Sustainability
                            • Green Skills
                            • Digital Sustainability

✨ مزایای IBM SkillsBuild:
                            ✅ کاملاً رایگان
                            ✅ آنلاین و خودآموز (Self-paced)
                            ✅ مناسب برای مبتدی تا پیشرفته
                            ✅ صدور Digital Badge رسمی IBM برای بسیاری از دوره‌ها
                            ✅ قابل استفاده در رزومه و LinkedIn
                            ✅ مناسب برای دانشجویان، جویندگان کار و متخصصان

اگر می‌خواهید مهارت‌های خود را در حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی، علم داده، امنیت سایبری، رایانش ابری و مدیریت پروژه ارتقا دهید، IBM SkillsBuild یکی از بهترین گزینه‌های رایگان است.

🔗 کاتالوگ دوره‌ها:
                            https://skillsbuild.org/students/course-catalog

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            ♥
                            1
                            • MiroM آفلاین
                              MiroM آفلاین
                              Miro
                              فانوس

🚀 نقشه راه رایگان تبدیل شدن به یک AI Engineer
                              ( مجموعه ای که ارسال میکنم شامل لینک مواردی هست که چندین سال پیش خودم دیدم ، آپدیت کردم موارد رو و مواردی هم هست که از چیتوز پرسیدم تا تکمیل کنم براتون ) امیدوارم مفید باشه

اگه امروز بخوام از صفر مسیر تبدیل شدن به یک AI Engineer رو توضیح بدم ، بنظرم به جای اینکه یکسری دوره های پولی رو ثبت نام کنین ، این نقشه راه خیلی مفیدتر هست ...البته که تمام دوره های پایتون رو میتونین از جادی ببینید . تقریباً تمام منابع زیر رایگان هستند.

1️⃣ Python

📚 Harvard CS50P
                              (بهترین نقطه شروع)

https://cs50.harvard.edu/python/

📚 Harvard CS50x
                              (مبانی علوم کامپیوتر)

https://cs50.harvard.edu/x/

📚 Arjan Codes
                              (Python Software Design)
                              https://www.youtube.com/@ArjanCodes

2️⃣ Computer Science Fundamentals

📚 Data Structures & Algorithms
                              https://neetcode.io/roadmap

📚 OSSU Computer Science
                              https://github.com/ossu/computer-science

3️⃣ Math for AI

📚 Essence of Linear Algebra
                              https://www.youtube.com/playlist?list=PLZHQObOWTQDMsr9K-rj53DwVRMYO3t5Yr

📚 Essence of Calculus
                              https://www.youtube.com/playlist?list=PLZHQObOWTQDNPOjrT6KVlfJuKtYTftqH6

📚 Introduction to Statistics
                              https://www.coursera.org/learn/stanford-statistics

📚 Khan Academy Statistics
                              https://www.khanacademy.org/math/statistics-probability

4️⃣ SQL & Data Analysis

📚 SQLBolt
                              https://sqlbolt.com

📚 Mode SQL Tutorial
                              https://mode.com/sql-tutorial/

📚 Pandas
                              https://pandas.pydata.org/docs/getting_started/

5️⃣ Machine Learning

📚 Stanford CS229
                              https://cs229.stanford.edu

📚 Google Machine Learning Crash Course
                              https://developers.google.com/machine-learning/crash-course

📚 Scikit-Learn
                              https://scikit-learn.org/stable/tutorial/

6️⃣ Deep Learning

📚 Andrej Karpathy – Zero to Hero
                              https://karpathy.ai/zero-to-hero.html

📚 MIT 6.S191
                              https://introtodeeplearning.com

📚 Neural Networks – 3Blue1Brown
                              https://www.youtube.com/watch?v=aircAruvnKk

7️⃣ PyTorch

📚 رسمی

https://pytorch.org/tutorials/

8️⃣ Hugging Face

📚 Transformers

https://huggingface.co/docs/transformers

📚 Hugging Face Course

https://huggingface.co/learn

9️⃣ LLM Engineering

📚 LangChain

https://python.langchain.com/docs/

📚 LangGraph

https://langchain-ai.github.io/langgraph/

📚 RAG from Scratch

https://python.langchain.com/docs/tutorials/rag/

🔟 AI Agents

📚 Microsoft Agent Framework
                              https://learn.microsoft.com/agent-framework/

📚 Model Context Protocol (MCP)
                              https://modelcontextprotocol.io

1️⃣1️⃣ Vector Databases

📚 Qdrant
                              https://qdrant.tech/documentation/

📚 Milvus
                              https://milvus.io/docs

1️⃣2️⃣ FastAPI

📚 رسمی
                              https://fastapi.tiangolo.com

1️⃣3️⃣ Docker

📚 Docker Get Started
                              https://docs.docker.com/get-started/

1️⃣4️⃣ Kubernetes

📚 Kubernetes Basics
                              https://kubernetes.io/docs/tutorials/kubernetes-basics/

1️⃣5️⃣ MLOps

📚 Made With ML
                              https://madewithml.com

📚 Full MLOps Course
                              https://www.youtube.com/results?search_query=MLOps+Full+Course

1️⃣6️⃣ Cloud

📚 Microsoft Azure AZ-900
                              https://learn.microsoft.com/credentials/certifications/azure-fundamentals/

1️⃣7️⃣ AI Evaluation

📚 OpenAI Evals
                              https://github.com/openai/evals

📚 DeepEval
                              https://docs.confident-ai.com

1️⃣8️⃣ LLM Inference

📚 vLLM
                              https://docs.vllm.ai

1️⃣9️⃣ AI Systems

📚 MLSys
                              https://mlsys.org

📚 MLSys Seminars
                              https://www.youtube.com/@mlsys

2️⃣0️⃣ System Design

📚 ByteByteGo
                              https://www.youtube.com/@ByteByteGo

2️⃣1️⃣ Git & GitHub

📚 Pro Git Book
                              https://git-scm.com/book/en/v2

📚 GitHub Skills
                              https://skills.github.com

2️⃣2️⃣ Linux

📚 Linux Journey
                              https://linuxjourney.com

📚 Linux Foundation
                              https://training.linuxfoundation.org/training/introduction-to-linux/

2️⃣3️⃣ پروژه‌های واقعی

📚 OpenAI Cookbook
                              https://github.com/openai/openai-cookbook

📚 Awesome LLM Apps
                              https://github.com/Shubhamsaboo/awesome-llm-apps

📚 Papers with Code
                              https://paperswithcode.com

و اینکه فقط یک توصیه مهم رو هم جدی بگیرید و ❌ فقط دوره نبینید و ✅ بعد از هر بخش، یک پروژه واقعی بسازید و در GitHub منتشر کنید.

نمونه پروژه‌ها:
                              • Chatbot مبتنی بر RAG
                              • AI Agent
                              • سیستم جستجوی معنایی
                              • خلاصه‌ساز اسناد
                              • تحلیل احساسات
                              • سیستم توصیه‌گر
                              • OCR + LLM
                              • Voice Assistant
                              • Multi-Agent System
                              • MCP Server

در نهایت، چیزی که شما رو به یک AI Engineer تبدیل می‌کنه، تعداد گواهینامه‌ها نیست... بلکه توانایی طراحی، ساخت، استقرار و نگهداری سیستم‌های هوش مصنوعی در دنیای واقعی هست...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • MiroM آفلاین
                                MiroM آفلاین
                                Miro
                                فانوس

🎨 ۸ منبع رایگان برای یادگیری گرافیک، طراحی و هنر دیجیتال

اگر به طراحی، تصویرسازی، موشن گرافیک یا هنر دیجیتال علاقه دارید، این منابع رسمی را ببینید:

🖌 Adobe Learn

آموزش‌های رایگان Photoshop، Illustrator، Lightroom، Premiere Pro، After Effects، InDesign و Firefly.

🔗 https://www.adobe.com/learn

🎬 Adobe Live

استریم‌ها و ورکشاپ‌های رایگان با حضور طراحان حرفه‌ای از سراسر جهان.

🔗 https://www.behance.net/live

🎨 Figma Learn

آموزش رسمی UI/UX، طراحی رابط کاربری، پروتوتایپ و Design System.

🔗 https://help.figma.com/hc/en-us/categories/360002051613

🖍 Canva Design School

مقالات، راهنماها و آموزش‌های رایگان طراحی، برندینگ و تولید محتوا.

🔗 https://www.canva.com/designschool/

🎮 Unity Learn

آموزش رایگان ساخت محیط‌های سه‌بعدی، نورپردازی، متریال و طراحی تعاملی.

🔗 https://learn.unity.com

🎥 Epic Developer Community

آموزش‌های رایگان Unreal Engine برای انیمیشن، سینما، معماری و Virtual Production.
                                🔗
                                https://dev.epicgames.com/community/unreal-engine/learning

🧱 Spline Learn

یادگیری رایگان طراحی سه‌بعدی تحت وب و ساخت صحنه‌های تعاملی.

🔗 https://docs.spline.design

✨ Google Fonts Knowledge

منبع رایگان برای یادگیری تایپوگرافی، انتخاب فونت و اصول طراحی حروف.

🔗 https://fonts.google.com/knowledge

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • MiroM آفلاین
                                  MiroM آفلاین
                                  Miro
                                  فانوس

به تازگی برای آپدیت UI تعاملی سایت شرکت خودمون تصمیم گرفتیم Blender یاد بگیریم ، یکسری منابعی که خودمون استفاده میکنیم رو لیست کردم امیدوارم مفید باشه ( البته یک دوره از مکتب خونه هم هست که داریم میبینیم ، اگر تموم بشه و مطمئن بشم مفید هست معرفی میکنم چون رایگان نیست )

🥇 1. Blender Fundamentals (رسمی)

رایگان و توسط تیم Blender تهیه شده. برای شروع بهترین گزینه است.

🔗 https://studio.blender.org/training/blender-fundamentals/

نکته: خود این مجموعه رایگان است، اما بیشتر دوره‌های دیگر Blender Studio پولی هستند.

🥈 2. Blender YouTube Channel (رسمی)

آموزش‌های رسمی، معرفی قابلیت‌های جدید و نکات کاربردی.

🔗 https://www.youtube.com/@BlenderOfficial

🥉 3. Blender Documentation

مستندات رسمی همراه با آموزش‌های پایه.

🔗 https://docs.blender.org/manual/en/latest/

⭐ 4. CG Cookie (بخش رایگان)

بخشی از آموزش‌ها رایگان است.

🔗 https://cgcookie.com/

⭐ 5. Grant Abbitt (YouTube)

یکی از بهترین مدرس‌های رایگان Blender.

🔗 https://www.youtube.com/@grabbitt

⭐ 6. Blender Guru

سازنده دوره معروف Donut Tutorial که میلیون‌ها نفر با آن Blender را یاد گرفته‌اند.

🔗 https://www.youtube.com/@blenderguru

⭐ 7. Polygon Runway

برای ساخت محیط‌های Low Poly و طراحی هنری.

🔗 https://www.youtube.com/@polygonrunway

⭐ 8. CG Fast Track

آموزش‌های رایگان متعددی برای مبتدی‌ها.

🔗 https://www.youtube.com/@CGFastTrack

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • MiroM آفلاین
                                    MiroM آفلاین
                                    Miro
                                    فانوس

IMG_20260716_065354_214.jpg

🎓 بیش از ۲۸ دوره آنلاین رایگان دانشگاه خرونینگن (University of Groningen) 🇳🇱

اگر به دنبال یادگیری از یکی از دانشگاه‌های معتبر اروپا هستید، دانشگاه خرونینگن مجموعه‌ای از دوره‌های آنلاین رایگان (MOOCs) را از طریق پلتفرم FutureLearn ارائه می‌دهد.

✨ ویژگی‌ها:
                                    • بیش از ۲۸ دوره آنلاین
                                    • رایگان برای همه افراد، بدون محدودیت سنی یا ملیتی
                                    • بدون نیاز به پیش‌زمینه برای بسیاری از دوره‌ها
                                    • تدریس توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاه خرونینگن

📚 برخی از موضوعات:
                                    🤖 هوش مصنوعی (AI)
                                    📊 علم داده (Data Science)
                                    ⚖️ حقوق
                                    🏥 سلامت
                                    🎓 آموزش
                                    🗣️ زبان‌ها
                                    🌍 علوم اجتماعی

⏳ مدت زمان اکثر دوره‌ها: ۳ تا ۵ هفته

📌 ثبت‌نام در بیشتر دوره‌ها در طول سال باز است و معمولاً ددلاین مشخصی ندارند. (ممکن است زمان شروع برخی دوره‌ها متفاوت باشد.)

🎖️ نکته: شرکت در دوره‌ها رایگان است، اما در بسیاری از دوره‌ها دریافت گواهی (Certificate) نیازمند پرداخت هزینه یا ارتقای حساب در FutureLearn است.

🔗 صفحه رسمی دانشگاه:
                                    https://www.rug.nl/society-business/knowledge-and-learning/mooc/?lang=en

. 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

نام‌نویسی درون آمدن
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                    • اولین پست
                                      آخرین پست
                                    0